Život i zdravlje

Iznenađenje

Žene su u čudu: Muški u krevetu žele ovo više od bilo čega

23/03/2019

Istraživanje Univerziteta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu

Sigurno ste i vi mislili kako muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego običan seks, ne žele da se maze i gledaju kako što prije da pobjegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Istraživanje Univerziteta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

1046 žena i 975 muškaraca između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nježnost i poljupce! Dakle, poljupci, maženje, grljenje su stvari koje preferira većina muškarca u krevetu.

Istraživačica Debbie Herbenik kaže: „Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih žene maze i miluju. Ono što nas je malo iznenadilo je činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je riječ o igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.