Život i zdravlje

Ženske kvalitete koje muškarci cijene više od izgleda

28/07/2015

Jedna od predrasuda u odnosu muškaraca prema nježnije spolu jeste ta da im je bitan samo izgled.

Naravno, postoje površni muškarci kojima je to najvažnija ‘kvaliteta’ kod žene, ali zreli muškarci znaju da su neke stvari važnije od izgleda.

1. Ljubazni ste

To je jedna od najvećih kvaliteta dobrih ljudi i nalazi se na vrhu popisa kvaliteta koje muškarci traže u ženama. Kada ju prepozna u vama

2. Uz vas se osjeća kao kod kuće

Pružate mu osjećaj ugode i udobnosti kakaj je do tada imao samo unutar svog doma, a sada ga je pronašao i uz vas.

3. Upozorit ćete ga kada nije u pravu

Muškarac treba ženu koja će mu bez ustručavanja ukazati na njegove pogreške, pogotovo ako one mogu rezultirati lošim posljedicama.

4. Jaki ste, ali istovremeno ženstveni

Iako ih se pomalo boje, muškarci zapravo priželjkuju snažnu ženu, a najviše vole kada njihova snaga dolazi u kombinaciji sa ženstvenošću. Nema ništa seksipilnije od žene koja zna što želi i koja je ponosna na to što je.

5. Ne nedostaje vam ambicija

Bez obzira na to želite li karijeru ili pak želite osnovati obitelj i postati domaćica, za sve to potrebna je velika doza odlučnosti, motivacije i ambicioznosti. Što god odabrali za sebe, činjenica da u tome želite biti ‘top’ muškarcima je izrazito privlačna.

6. Spremni ste na kompromise

Muškarci i žene podjednako su tvrdoglavi, često nismo otvoreni za promjene koje su nam ponekad potrebne, ali u vezi ne smije postojati takav način razmišljanja. Ako ste iskreno spremni na kompromise, time muškarcu pokazujete da ste zrela i staložena žena.

7. Volite ga svim svojim srcem

Ovo je, bespredmetno, najvažnija ženska kvaliteta na koju muškarci ‘padaju’. Kada žena voli, onda voli čitavim svojim bićem i potpuno je posvećena toj ljubavi. Takva odanost važna je muškarcima.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.