Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žive vatre: Pet tajni žena koje su savršene ljubavnice

djevojka

Kao i u svemu ostalom što vam ide od ruke, da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni da uložite vrijeme, pažnju, napor. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez stida, traži ono što joj prija i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna da uživa, lako je osjećati se kao pravi pastuh.

One vole seks

I uopšte ne vide zašto bi bilo drugačije. Valjda svako normalan voli seks. Normalno je voljeti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nežnost, sve od čega se dobar seks sastoji.

Ali, šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks?

Pa, one više uživaju u seksu. Da li je to neka nasljedna osobina, ili su one opuštenije, više vole sebe, tek, zadovoljstvo im je dostupno kad god posegnu za njim. Ne moraju da postižu orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju do samozaborava, a muškarac se osjeća kao Mandrak.

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svijetlo, ne zahtijevaju posebne uslove, vole da su gole i da osjećaju cijelim tijelom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nježno milujete, vrlo su senzitivne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi da li će bolje reagovati na rastapajuću nježnost i narastajuću strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, one poznaju sve te varijacije i umijeće da vas upute u svoje raspoloženje, ili da otprate vaše. Sve može, a ne morate ni reč da kažete.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Razigrano, odlučno i umiješno. I biće vam drago da se prepustite.

Kad ona vodi igru, uradit će za sebe i za vas sve što treba, uputiće vas kako da joj asistirate, zaustavit će vas u onome što joj ne odgovara. Sve lagano, prirodno i opušteno. Muškarcu ostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i osjeća.

Podstiču maštovitost

Ne postavlja vam neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne prija joj, nećete raditi sa njom i gotovo. Ali toliko je drugih stvari na koje će vas podstaći. Smisliće neko zgodno mjesto gdje to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su bogznašta, a kamoli da neko može tako da uživa u njima. Reagovat će na vašu inicijativu, na vašu strast i vaše dominantno raspoloženje, tako da će se u vama probuditi duh velikog ljubavnika, koji seks doživljava kao sveti čin, akt umjetnosti i uzvišenosti.

Uz njih se osjećate kao pravi mužjak

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odjeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj ljepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocjenom poklonu zbog koga je sva ponosna i radosna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Svaki normalan muškarac uz ovakvu ljubavnicu osjeća se kao najbolji ljubavnik, pastuh i Kazanova.