Život i zdravlje

Životna priča “od kase do gepeka”

20/05/2015

Elem, evo šta se dešava… Sa sedamnaest godina je imala klinca, naravno greška, ništa drugo. Sljedeće je rodila da joj se dijete ima s kim igrati (koja budala bi kupila ovo?). I, elem, sada sa 24 godine je totalno pametna i rekla je DA čovjeku njenih snova.

Da mi je ovo neka ženska ispričala, izbjegavala bih je od tog vremena. No, ovo mi je pričao njen – zaručnik. Tip radi u prodavnici, pakuje kupljeno u kese, prevozi vam kolica preko parkinga do auta i istovara ono što ste kupili.

[pull_quote_right]Htjedoh mu reći da bježi koliko ga noge nose, al’ opet, šta ja imam pameti učiti odraslog čovjeka[/pull_quote_right]

Nastavlja da priča, mada sam potpuno nezainteresovana i pokušavam da pobjegnem. Priča kako mu je eto rekla da je tek sad u njenom, da kažem duboko inspirativnom životu, eto doživjela da želi dijete sa čovjekom kojeg voli, a ne da bi joj druga djeca imala s kim da se igraju.

Ja ovog genija znam već dugo, zaklela bih se preko 15 godina, njemu je 27 i on joj potpuno vjeruje. Usput da kažem, on nema djece.

Htjedoh mu reći da bježi koliko ga noge nose, al’ opet, šta ja imam pameti učiti odraslog čovjeka. Eto neka ga, odgajat će djecu nekih nepoznatih ljudi, a kako je ova počela jedno će i on da napravi, a kad se raziđu kao i velika većina i njegovo dijete će neki veći luzer od njega da odgaja. No, opet, ko zna, možda će živjeti srećno do kraja svojih života.

Nikad me ne prestaju iznenađivati. Mislim kad bijela žena bijelom tipu rodi crno dijete i još ga ubijedi da je njegovo, to je narode umjeće. Isto tako, kada crna žena crnom tipu rodi dijete koje je skoro pa bijelo i također ga ubjedi da je njegovo, to zahtjeva respekt. E, ova “moja” je ubjedila tipa da je prvo rodila što je bila mlada i neiskusna, a drugo joj je eto bilo da se prvo ima igrati s nekim.

Pa on je veći idiot od ovih pomenutih jer prividno nije baš toliko glup, al’ me je definitivno ubijedio da nisam bila u pravu. Nije ni čudo što ljudi vjeruju u mitologiju, djevičansko začeće i ostale bajkice. Čovjek kad hoće vjeruje u najveće gluposti…

Komentari

101 Comments

  1. Barbara Swanson

    24/05/2015 at 07:43

    I found this amazing site to make a living online…I'm now close to making $3500 a month. http://tinyurl.CoM/os9ok4y

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.