Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Znakovi da je muškarac ludo zaljubljen u vas

Kada se upustite u vezu s nekim i na korak ste do toga da izgovorite one dvije riječi, uvijek ste malo zabrinuti oko toga osjeća li i on to isto i hoće li uzvratiti istim riječima, zar ne?

Čak i ako vam još uvijek nije izjavio ljubav, lako možete otkriti što osjeća prema vama.

Ovih pet znakova otkrit će da vas muškarac sigurno voli:

1. Osmijeh sve govori

Osmijeh bez posebnog povoda? Kada samo sjedite i gledate film, a on ne skida osmijeh s lica? To je dokaz da uživa u vremenu koje provodi s vama.

2. Zaštitnički je nastrojen prema vama i vašim osjećajima

Ako je uvijek na vašoj strani, brani vas pred svima i nikada nije povrijedio vaše osjećaje, to znači samo jedno – potpuno ste ga osvojili, on je jednostavno opčinjen!

3. Uvijek priskače u pomoć

Iako ne tražite pomoć, zaljubljen će se muškarac uvijek truditi olakšati vaš život. Čak i ako se radi o sitnicama, on će na takav način pokazati da se uvijek možete osloniti na njega.

4. Sitnicama uljepša svaki dan

Iako mrzi taj film, pogledat će ga s vama ili će donijeti omiljenu hranu kada bude išao s posla. To nisu velike geste, ali pokazuju da u svakom trenutku misli na vas i da mu je vaša sreća itekako bitna.

5. Uvijek je spreman za iskren i otvoren razgovor

Ako uvijek osjeti kada ste neraspoloženi i želi znati što vas muči i na koji ti način može pomoći riješiti problem, možeš biti sigurna da vas voli.