Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Znakovi da previše očekujete od partnera

par-veza13

Možda je on ljubav tvog života, ali ne možeš očekivati da bude baš sve što ti želiš. Ovo su četiri znaka da si možda postala zahtjevna djevojka i da je vrijeme za mali predah.

Razočaranje

Iako s njim dijeliš gotovo sve tajne i iskreno razgovaraš, nemoj očekivati da će ti on zamijeniti prijateljice. Razlog je jednostavan: on ne razmišlja kao one niti ga zanimaju iste stvari. Pa ako ne želi petkom uveče sa tobom da gleda ženske serije, to nije razlog da se razočaraš u njega. Organizuj žensko druženje.

Privlačnost

Ako s vremena na vrijeme odbije seks, to definitivno nije razlog za zaključak da mu više nisi privlačna. Ako se seks nije drastično promijenio, onda je vrlo vjerovatno da se radi o umoru ili stresu.

Uvrijeđenost

Nemoj očekivati od muškarca, da zapamti baš sve detalje tvoje priče, koja njemu i nije toliko uzbudljiva. Muškarci su orijentisani na rješenje, a ne na detalje. Naravno da očekuješ da on bude psihički prisutan dok razgovarate, ali nemoj očekivati i da pamti sitnice.

Nerviranje

Ako ne želi da ide na rođendan tvoje prijateljice ili na zajednički trening, to je sasvim normalno. To ne znači da te više ne voli, nego jednostavno ima neke druge interese. Stručnjaci često upozoravaju da koliko god je važno imati zajedničke interese i hobije, toliko su za zdravu vezu važni i oni individualni.