Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

postignut dogovor

“AS”: Neymar se vraća u Barcelonu, dogovorili su se

neymar2

Za PSG se znalo da će ovog ljeta ostati bez jednog člana svojeg ubojitog trojca Neymar – Mbappe – Cavani

Neymar se dogovorio s PSG-om oko povratka u Barcelonu ovog ljeta, piše španski AS.

Brazilac je prošle godine koketirao s Barcelonom o povratku na Nou Camp, ali PSG nije želio popustiti i tražio je 200 miliona eura. Pričalo se i o senzacionalnom transferu u Real, ali su se Madriđani povukli iz tog posla jer nisu željeli narušiti odnose s PSG-om. Realu je dugoročni cilj dovođenje Kyliana Mbappea.

Za PSG se znalo da će ovog ljeta ostati bez jednog člana svojeg ubojitog trojca Neymar – Mbappe – Cavani, a Urugvajac je otišao kao slobodan igrač. PSG želi zadržati Neymara i Mbappea, ali Brazilcu navodno ovog ljeta neće raditi probleme ako Barcelona pristane platiti 170 miliona eura.

Parižani su snizili cijenu u vrijeme krize s koronavirusom, a AS piše da bi PSG pristao i na manji iznos ako Barcelona pod račun stavi Griezmanna ili Dembelea. Ili obojicu. Neymar se odavno želi vratiti u Barcelonu, ali mu je povratak propao prošle sezone jer Barcelona nije željela pristati na PSG-ove uslove koji je s njom u lošim odnosima još od Neymarova dolaska na Park prinčeva.

Ugovor s PSG-om ima do 2022. godine i u Parizu su svjesni da će ga sljedećeg ljeta moći prodati za puno manje novca. AS piše da će Barcelona napraviti sve da ga dovede ovog ljeta jer bi jedino takav transfer unio malo mira među ljutite Barcine navijače koji gube strpljenje s klupskim vodstvom.