Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potpisan ugovor

“Prointer” generalni sponzor FK Borac

prointer_borac2
Sa svečanog potpisa sponzorskog ugovora FOTO atvbl.com

Vukotić je izrazio zadovoljstvo što kompanija “Prointer” ima priliku da nagradi povratak FK “Borac” među najbolje, odnosno u premijer ligu BiH

Kompanija “Prointer” iz Banjaluke biće generalni sponzor Fudbalskog kluba /FK/ “Borac” u sezoni 2019/2020. godine. Saradnju su danas ozvaničili direktor “Borca” Dejan Lukendić i portparol i marketing menadžer “Prointera” Vlatko Vukotić.

Vukotić je izrazio zadovoljstvo što kompanija “Prointer” ima priliku da nagradi povratak FK “Borac” među najbolje, odnosno u premijer ligu BiH.

“Posebno je zadovoljstvo što možemo, ne biti sponzori generalni, nego nagraditi povratak Borca među najbolje, njihov trud u prošloj sezoni i na neki način vraćamo nadu svim navijačima i Banjalučanima, jer FK Borac je srce banjalučkog sporta. Mislim da ćemo biti mnogo ponosniji u narednoj sezoni, da će biti još više navijača i da ćemo zaista uživati u jednoj odličnoj atmosferi. FK Borac ne samo da će na neki način biti ponos Banjaluke u narednoj sezoni, već sa povratkom Borca u Premijer ligu svi treba da damo poseban doprinos, da podržimo FK Borac. Kompanija Prointer podržava brojne sportske klubove i događaje. Zato mi je zadovoljstvo da smo sada ozvaničili saradnju i nagradili Borac za povratak u Premijer ligu BiH i mislim da ćemo zajedno svaki uspjeh nagraditi još boljom saradnjom i odnosom”, rekao je Vukotić na konferenciji za novinare.

On je siguran da je podrška otišla baš tamo gdje treba, te da će ovaj klub bilježiti sve bolje rezultate i brojniju publiku i navijače na utakmicama.

Vukotić je napomenuo da kompanija “Prointer” aktivno podržava sve značajne sportske događaje i klubove, koji iz godine u godinu postižu dobre rezultate kako u Republici Srpskoj tako i šire. Inače, firma Prointer povezana je sa sinom Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH, što je Dodik nedavno i priznao za govornicom Narodne skupštine RS.

Lukendić je zahvalio kompaniji “Prointer” na ukazanom povjerenju i podršci na putu ka uspjehu.

“Nama je čast i zadovoljstvo što je kompanija Prointer prepoznala FK Borac kao jedan od brendova RS i podržala nas na našem putu u Premijer ligi. Nadam se da će ta saradnja biti dugoročna i uspješna kao što je i kompanija Prointer uspješna u svom domenu”, rekao je Lukendić.

Povratnika u elitu banjalučki Borac, na startu prvenstva, u subotu očekuje derbi na Grbavici protiv Željezničara.

“S nestrpljenjem dočekujemo početak prvenstva. Mislim da smo spremni za sutrašnju utakmicu na Grbavici. Očekuje nas jedan kvalitetan protivnik. Mi očekujemo da ćemo pružiti dobru partiju. Sutra je sve realno. Možemo da pobijedimo, izgubimo ili igramo neriješeno a detalji će da odluče utakmicu. Vraćaju nam se vjerni navijači Lepšinari i širi se pozitivan ambijent i pozitivna atmosfera. Mislim da nema razloga da sutra ne pružimo dobru i kvalitetnu partiju i nadam se pozitivnom rezultatu, poručio je trener Borca Branislav Krunić.

Utakmica na Grbavici igra se od 20 časova i 30 minuta.