zašto?

Imamo li već najgluplji potez sezone u Ligi prvaka?

pyatov (1)

Šahtar je poveo u 16. minuti preko Konopljanke, Dani Olmo izjednačio je u 25. minuti za Dinamo, a onda se u 58. minuti dogodio jedan od najzanimljivijih trenutaka u utakmici

Zagrebački Dinamo je na gostovanju kod Šahtara u Ukrajini osvojio vrlo vrijedan bod u trećem kolu grupne faze Lige prvaka, a mogao je i sva tri s obzirom na to da je u 60. minuti poveo 2:1. No, Brazilac Dodo ušao je u igru u 66. minuti i devet minuta kasnije postigao pogodak za konačnih 2:2.

Šahtar je poveo u 16. minuti preko Konopljanke, Dani Olmo izjednačio je u 25. minuti za Dinamo, a onda se u 58. minuti dogodio jedan od najzanimljivijih trenutaka u utakmici. Dosuđen je penal za Dinamo, i to nakon prekršaja golmana Pjatova na napadaču Gavranoviću, prema kojem lopta uopće nije išla.

Prvi golman ukrajinske reprezentacije uhvatio je napadača Dinama jednim MMA zahvatom te ga rukom i nogama oborio na travnjak. Taj potez postao je planetarno popularan u vrlo kratkom roku, a većina je potez Pjatova brutalno ismijala.

“Zanimljiv prekršaj Pjatova”, sarkastično je prokomentirao austrijski Sky.

Pogledajte šta je Pjatov uradio…


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.