Zove se Jake Nickless

Sjećate li se dječaka koji je brutalno ismijao Gerrarda? Sada je i on nogometaš (FOTO)

promo422870691_5079455

Pružio mu je ruku, a kad mu je prva zvijezda Redsa pružila ruku, ovaj mu se – narugao!

Susret Chelseaja i Liverpoola iz februara 2006. godine pamti se sigurno po jednom detalju, ali iz – tunela. Steven Gerrard ponižen je pred TV kamerama kao rijetko kad, ali nije zamjerio, ipak je bila riječ o malenom dječaku…

Jedan od onih dječaka koji dobiju čast izaći na travnjak s proslavljenim zvijezdama doslovno je iskoristio svoje sekunde i postao – planetarno popularan. Zove se Jake Nickless, tad je imao samo pet godin i uspio je šokirati kapetana Liverpoola.

Naime, pružio mu je ruku, a kad mu je prva zvijezda Redsa pružila ruku, ovaj mu se – narugao!

Naravno, postao je jako popularan i bio je jedan od miljenika navijača Chelseaja. A gdje je danas? To su istražili mediji na Otoku i pronašli su ga kao nogometaša.

“Svake godine se vrti taj video. Ne sjećam se previše, no znam da me je otac pripremio za to, na neki način me je i nagovorio. Vidio sam Gerrarda u tunelu i bio je to samo instinktivan potez”, otkrio je.

Ovaj 20-godišnjak igra u jednom niželigašu (North Greenford United) i pokušava napraviti karijeru.

“Samo jednom sam se nasmijao u tunelu prije utakmice. Da je to netko napravio od odraslih, bih mu zavrtio vratom”, rekao je Gerrard nakon tog susreta.

Milioni ljudi pamte taj potez, a na neki način obilježio je odrastanje ovog mladića. Iako je zapravo sve zakuhao – tata…