Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Aleksandro Kralj

Ispovijest vaterpoliste koji je skočio u more kako bi se spasio od huligana

split-tučnjava-vaterpolist-crvene-zvezde

Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu

Golman vaterpolista Crvene zvezde Aleksandro Kralj pokazao je na konferenciji za medije ranu na nozi koju mu je nožem nanio jedan od huligana u Splitu.

Kako je rekao, samo je pukom srećom sačuvao živu glavu jer se napadač okliznuo.

– Kada je konobar u kafiću gdje smo sjeli vidio ispod jakne Zvezdin grb, prišao je i rekao kakav je to grb i prijeteći rekao ”bolje pokrij to”. Mislio sam da je šala, potom smo prešli u drugi kafić i, u trenutku dok sam gledao u telefon, prišli su momci sa strane. Krenuli su udarci, spala mi je jakna i ostao sam nasred rive u Zvezdinoj trenirci – ispričao je Kralj.

Kako je naveo, pokušavao je samo spasiti živu glavu.

– Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos koliko neke druge stvari… Imam kćerku od četiri mjeseca, ženu… Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu, a u isto vrijeme govorio ko sam i šta sam, da znaju, ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, nasreću, okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu. Poslije mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me poslije vrijeđale obične osobe – naveo je vaterpolo golman, pišu srbijanski mediji.