Reprezentacija

Ognjen Vranješ

Reprezentativac BiH poslao poruku “bauštelcima iz BHF”

20/11/2018
ognjen vranješ poslao poruku

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka Vranješ je otišao pravo u svlačionicu Ernst-Happel stadiona, dok su ostali igrači otišli pozdraviti oko 20.000 navijača

Ognjen Vranješ je jedini bh. reprezentativac koji nakon završetka utakmice u Beču protiv Austrije i osvajanje prvog mjesta u Ligi nacija nije otišao ispred tribine s navijačima proslaviti pobjedu, već je otišao direktno u svlačionicu.

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka Vranješ je otišao pravo u svlačionicu Ernst-Happel stadiona, dok su ostali igrači otišli pozdraviti oko 20.000 navijača bh. reprezentacije.

Vranješ otišao pravo su svlačionicu

Pet dana nakon tog događaja oglasio se i sam Vranješ.

Fudbaler Anderlechta je prozvao “bauštelce” iz BHF-a te kategorično poručio da je ponosan na svoje saigrače i uspjeh bh. reprezentacije.

“Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom, a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E, pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslJednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali”, poručio je Vranješ putem Instagrama.

Samo jedan igrač BiH nakon utakmice nije otišao pozdraviti navijače VIDEO

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.