Izbori 2020

Visoko

Platforma za progres predstavila najmlađeg nositelja liste u BiH

28/10/2020

Građani Visokog sinoć su imali priliku čuti na koji način će Platforma u ovom gradu djelovati, a iz Gradskog parka su poslane snažne poruke o promjenama koje Visoko zaslužuje

Tarik Halilović najmlađi nosilac liste u Bosni i Hercegovini sinoć je zajedno sa svojim kolegama predstavljen u Visokom!

Građani Visokog sinoć su imali priliku čuti na koji način će Platforma u ovom gradu djelovati, a iz Gradskog parka su poslane snažne poruke o promjenama koje Visoko zaslužuje.

Kandidatska lista Platforme za progres Visoko ima deset kandidata i svi oni su spremni da prave progresivne korake za njihovu zajednicu!

“Ovo je veliki dan za sve nas i vjerujemo da će svi biti ponosni na ono što ćemo uraditi. Vrijeme je da spoj mladosti i iskustva, poštenja i sposobnosti napravi promjene. Do nas je!”, kazao je Tarik Halilović, nositelj kandidatske liste.

Pored Tarika, kandidatsku listu čine: Amila Husić, Adnan Tajić, Adnan Begić, Enisa Husić, Alija Šahinović, Vernes Babić, Amila Trako, Amila Barut i Adnan Serdarić.

“Pokazali ste odgovornost, pokazali ste hrabrost i odlučnost. Pokazat ćete i nakon 15.11.2020. godine da Visoko zaista mora i može doživjeti progres. Do svih nas je.”, kazao je predsjednik Platforme Mirsad Hadžikadić koji se na samom kraju skupa obratio kandidatima i građanima.

Pored njega, skupu su prisustvovali Drago Đorđić i Omar Memišević, kao predsjednik i potredsjednik Regionalnog odbora regije Bosna, kojoj Visoko pripada, Sejfudin Hodžić, izvršni direktor Platforme i Lana Bečiragić, predsjednik Izbornog štaba.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.