Predsjednica bh. entiteta

Cvijanović: Republika Srpska će biti sve jača i razvijenija

cvijanovic (1)

Ona je navela da to podrazumijeva da se vodi računa i o lokalnim zajednicama i o mladim generacijama

Predsjednica bh. entiteta Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da će RS iz godine u godinu biti sve jača, bolja i razvijenija.

“To podrazumijeva da institucije Republike Srpske rade svoj posao i da budemo okupljeni oko onoga što su naši glavni ciljevi, a to su mir, stabilnost i interesi Republike Srpske”, rekla je Cvijanović novinarima u Banjoj Luci nakon što je prisustvovala večernjem bogosluženju u Sabornom hramu Hrista Spasitelja.

Ona je navela da to podrazumijeva da se vodi računa i o lokalnim zajednicama i o mladim generacijama.

“Sve ovo što danas radimo i jeste u ime budućih generacija. To jeste život i nastavak Republike Srpske”, rekla je Cvijanović.

Ona je dodala da će ove godine i 9. januar biti obilježen pod sloganom “Za sva vremena” koji govori više od bilo kojih poruka i rečenica.

“Nama Republika Srpska služi za sva vremena, ona je tu da bi trajala. Nije nastala da bi bila neka prolazna kategorija. Znam da građani duboko osjećaju važnost RS-a jer su svjesni koliko je ona značajna za naše živote i za generacije koje će doći. U krajnjem slučaju, to je naš odnos prema svima koji su dali živote braneći slobodu u Republici Srpskoj za sve nas i mi ih ne smijemo iznevjeriti”, poručila je Cvijanović.