Zenica

Ekološki slobodarski pokret i nosilac liste Hasan Kreho upozorili građane

espo

Uništena preduzeća i ona koja su opljačkana u procesu privatizacije za certifikate kao i strategija Vlade FBiH sa ciljem malih plata dovela je radi malih uplata u Fond PIO/MIO da su penzije u većine penzionera ovoliko male

Ekološki slobodarski pokret i nosilac liste Hasan Kreho dipl. ing. upozorava svoje sugrađane koji u statusu penzionera u Zenici da ne vjeruju u predizborna obećanja da će dobiti 13-u penziju od političkih partija ako budu glasali za iste.

Upravo stranke koje obećavaju 13-u penziju su Fond PIO/MIO u Federaciji BiH koristili kako su htjeli i znali a penzionere je koštalo visine penzije.

Uništena preduzeća i ona koja su opljačkana u procesu privatizacije za certifikate kao i strategija Vlade FBiH sa ciljem malih plata dovela je radi malih uplata u Fond PIO/MIO da su penzije u većine penzionera ovoliko male.

Molim sugrađane penzionere da ne prihvataju za ozbiljno predizborna obećanja o davanju glasa za imaginarnu 13-u penziju.

Podržite građani penzioneri kandidatsku listu EKOLOŠKI SLOBODARSKI POKRET “ESPO” da vas možemo predstavljati u Vijeću Grada Zenica, poručuju iz ovog Pokreta.