Posjeta

Komšić: “Tuzlanski kanton je oduvijek bila prijestolnica socijaldemokratije”

komsic (1)

Predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić posjetio je danas Lukavac, Banoviće i Kladanj

“Tuzlanski kanton je oduvijek bila prijestolnica socijaldemokratije i podrška koju imamo u općinama i gradovima ovog dijela Bosne i Hercegovine pokazatelj mi je da smo na pravom putu”, rekao je Komšić prilikom posjeta.

Također, dodao je: “U dva dana posjetili smo šest općina i gradova u Tuzlanskom kantonu, razgovarao sam sa divnim, poštenim i časnim ljudima. Zahvalan sam im na gostoprimstvu i podršci koju nam pružaju.”

U naredne četiri godine izabrani vijećnici Demokratske fronte radit će na provođenju programa Stranke koji su usmjereni ka rješavanju stvarnih problema građanki i građana, a koji je nastao kroz dugotrajne analize Političke akademije i lokalnih organizacija Stranke.

Predsjednik Komšić za kraj je poželio sreću svim kandidatima Demokratske fronte na predstojećim izborima uvjeren da građani prepoznaju poštene namjere naših aktivista i kandidata.

U toku dana predsjednik Komšić posjetit će Olovo čime Demokratska fronta završava prvi dio kampanje “BiH pobjeđuje!” za lokalne izbore.