SDS

Šarović: Protekle četiri godine bile su najgori period za Novo Goražde

sarovic334

Šarović je danas u Novom Goraždu rekao su obećanja aktuelne vlasti ostala neispunjena i  da je protekli četvorogodišnji mandat bio najgori za stanovnike Novog Goražda

Opština Novo Goražde je u protekle četiri godine ozbiljno nazadovala, a najbolji način da se zaustave ovi negativni trendovi je pobjeda kandidata za načelnika Sretena Krstanovića, koji ima nesebičnu i podršku SDS “, kaže Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke.

Šarović je danas u Novom Goraždu rekao su obećanja aktuelne vlasti ostala neispunjena i  da je protekli četvorogodišnji mandat bio najgori za stanovnike Novog Goražda.

“Govorili su samo da dođe u ovu opštinu na vlast SNSD i oni će, skupa sa Vladom RS, porješavati sve probleme. Umjesto toga dobili su samo crvene zastave, a komotno su mogli staviti i crne, jer stanje nikad nije bio gore” kazao je Šarović i istakao da će se to sve promijeniti sa dolaskom na vlast novog načelnika, te da je rješavanje nagomilanih problema i poboljšanje uslova života koje je on spreman da relaizuje razlog zbog koga ga je SDS iskreno podržao.