Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

podrška abramoviću

Šarović: Vidljiv napredak opštine Berkovići

berkovici

Abramović je rekao da je odbornička lista kandidata SDS-a pažljivo birana, te da predstavlja spoj mladosti i iskustva

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da je opština Berkovići u posljednjih osam godina vidno napredovala i da su investitori ovdje prepoznali dobru priliku i ambijent za razvijanje poslova.

“Za četiri godine ovo će biti poželjno mjesto za život. Čini mi se da u cijeloj Hercegovini Berkovići najbrže napreduju, rastu i razvijaju se”, rekao je Šarović na predstavljanju kandidata SDS-a za lokalne izbore u ovoj opštini, saopšteno je iz SDS-a.

Aktuelni načelnik opštine, koji je i kandidat SDS-a za tu funkciju, Nenad Abramović naglasio je da su u protekle četiri godine u ovoj opštini realizovani brojni infrastrukturni projekti, a da je u ovoj godini uloženo 600.000 KM u izgradnju lokalnih puteva, što je značajna investicija za ovu malu opštinu.

On je naveo da u naredne četiri godine akcenat u radu načelnika i opštinske administracije treba da bude na dovođenju stranih investitora, te istakao da je realna razvojna šansa izgradnja solarne elektrane i pokretanje proizvodnje na eksploataciji i preradi građevinskog kamena.

Abramović je rekao da je odbornička lista kandidata SDS-a pažljivo birana, te da predstavlja spoj mladosti i iskustva.