Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

šetnjom kroz sve općine

Stranka za BiH zvanično otvorila predizbornu kampanju za Kanton Sarajevo

szbih

Kampanja je otvorena šetnjom kroz sve općine kako bi se spriječilo okupljanje na jednom mjestu, a kako bi ipak došli do svojih kandidata i aktivista

Dana 17.10. 2020 godine, Stranka za Bosnu i Hercegovinu je i zvanično otvorila predizbornu kampanju za Kanton Sarajevo. Otvaranju su prisustvovali predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić i predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić.

Kampanja je otvorena šetnjom kroz sve općine kako bi se spriječilo okupljanje na jednom mjestu, a kako bi ipak došli do svojih kandidata i aktivista.

Predsjednik Amer Jerlagić je istakao kako se Stranka za Bosnu i Hercegovinu ovaj put vraća snažno na političku scenu i to zahvaljujući stručnim i novim mladim kadrovima koje je javnost prepoznala , na koje smo posebno ponosni.

Građani su srdačno prilazili i pružali podršku Stranci za Bosnu i Hercegovinu, istaknuvši da je država slabija kako na vlasti nema Stranke za Bosnu i Hercegovinu koja jedina u svom nazivu ima ime naše domovine.

Kandidati na čelu sa Jerlagićem i Smajićem obećali su da Stranka nikad neće izdati proklamovane principe i ciljeve, jer u srcu i duši uvijek nam se nalazi naša jedna i jedina BiH. Predsjednik Jerlagić je danas dao dodatni motiv kandidatima i rekao im da će se susresti sa mnogim iskušenjima i teškoćama kao nikad do sada.

Predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić u svom obraćanju istaknuo je kako je to rezultat sve veće popularnosti Stranke za Bosnu i Hercegovinu, a što govore sva istraživanja i zadnje ankete. Oduševljenje nisu krili i sami kandidati koji su otkrili Jerlagiću da uopšte ne sumnjaju u pobjedu Stranke, kazavši kako njihov rad na terenu to najbolje pokazuje. Na kraju svi su zajedno zaželjeli dobro zdravlje svim građanima i preporučili svima da se pridržavaju preporučenih mjera kako bi što prije pobijedili pandemiju.

Bosna i Hercegovina prije svega!