Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mostarski teatar mladih obilježava 43. rođendan

eMTeeM

U okviru obilježavanja 43. rođendana Mostarskog teatra mladih, Centar za dramski odgoj organizira konferenciju “Kultura i društveno poduzetništvo”.

Prvi dio konferencije bit će posvećen Mostarskom teatru mladih i održat će se ovoga vikenda u Mostaru, dok će drugi dio biti održan sljedećeg mjeseca u Banja Luci i imat će obrazovni karakter iz društvenog poduzetništva u kulturi, najavili su iz Mostarskog teatra mladih.

Obilježavanje rođendana Mostarskog teatra mladih počinje u petak, 21. veljače, predstavom teatra u obrazovanju “Hoću letjeti” u Osnovnoj školi Ilije Jakovljevića, u 12 sati.

Istoga dana, od 19.30 sati, na Memorijalnoj scena 2532 Mostarskog teatra mladih predviđen je prigodan program proslave, u okviru kojeg će biti obavljena odluka o dobitnicima Međunarodne nagrade za doprinos razvoju dramskog odgoja “Grozdanin kikot” te izvedena predstava “Fatima, nevjesta od boli”.

U subotu, 25. veljače, u 19.30, na Memorijalnoj scena 2532 glumci Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” iz Šida izvest će predstava „Želim da se oslobodim”

U nedjelja, 26. veljače, u 10 sati, na Memorijalnoj scena 2532 bit će izvedena predstava teatra u obrazovanju “Hoću letjeti”, a nakon toga radionica “Kultura javnog istupanja”, priopćeno je iz Mostarskog teatra mladih.