Počinje prodaja ulaznica za stand up komediju Nikole Đurička

djuricko2222

Prodaja ulaznica za stand up show “Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate” poznatog glumca Nikole Đurička, koji će biti održan 22. decembra u sarajevskom Domu mladih, počela je danas.

Ulaznice će se moći kupiti na biletarnicama Bosanskog kulturnog centra i platou Skenderija te u sistemu i online prodaje portala Kupikartu.ba.

– Saznaćemo tako kako je izgubio 40 klinaca, kako je u vojsci dobio dva nagradna izlaska u grad, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je nosio helanke, te još mnogo drugih anegdota iz života popularnog glumca – navode organizatori.

Đuričko je jedan od najpoznatijih glumaca na ovim prostorima sa mnogo zapaženih filmskih, TV i teatarskih uloga poput filmova “Munje”, “Mrtav ladan” i “Zona Zamfirova”, serija “Montevideo, Bog te video” i “Vratiće se rode” te mnogih teatarskih komada.

Ovo je njegov prvi stand up komad i nakon oktobarske premijere u Sava Centru, Đuričko je na turneji u okviru koje obilazi veliki broj gradova u regionu i inostranstvu, saopćeno je iz Sarajevo diska.