Lutkarsko kazalište Mostar zatvara sezonu

tko umije njemu dvije

U subotu, 7. juna, s početkom u 11 sati, Lutkarsko kazalište Mostar zatvorit će sezonu 2017./2018. izvedbom predstave “Tko umije njemu dvije”, autora Edija Majarona.

Predstava govori o lukavoj lisici koja uz pomoć prijatelja vuka uporno pokušava nadmudriti zeca i njegova prijatelja ježa, no što god lisica smisli, mudri zec joj dvostruko vrati.

U predstavi glume: Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić, Marta Haubrich i Ivan Nevjestić, a ulaz na predstavu je slobodan.

U okviru “Foruma na šetalištu”, koji se održava svake srijede s ciljem informiranja što većega broja Mostaraca s procesom kandidature Mostara za Evropsku prijestolnicu kulture, Lutkarsko kazalište Mostar predstavit će svoj rad i djelovanje u utorak, 10. jula, od 20 sati.

Kroz projekciju i prezentaciju rada Lutkarskog kazališta te kroz interakciju s djecom, svi prisutni imat će priliku bolje upoznati ovu kulturnu instituciju koja je prošle godine proslavila 65 godina postojanja i djelovanja, zatim informirati se o predstavama, glumcima, manifestacijama i festivalima na kojima su sudjelovali lutkari mostarskog kazališta.