Upusti se u avanturu: Volontiraj na 13. Pravo Ljudski Film Festivalu

Volonteri_Photo by Tamara de la Fuente

Volonteri i volonterke su bitan dio svakog organizacionog tima, te upravo zbog toga Pravo Ljudski Film Festival poziva sve posvećene entuzijaste starije od šesnaest godina da ulože svoje vještine i energiju u realizaciju 13. Pravo Ljudski Film Festivala, koji će biti upriličen u periodu od 28. novembra do 3. decembra 2018. godine.

Ako ste željni izazova, sticanja znanja i volite filmsku umjetnost, spremni ste da se zajedno sa našim entuzijastičnim i predanim timom upustite u avanturu organizovanja 13. izdanja Pravo Ljudski Film Festivala.

Volontiranje na Pravo Ljudski Film Festivalu predstavlja nezaboravno iskustvo jer pomaže vašim postojećim sklonostima i sposobnostima da dosegnu novi nivo, a istovremeno pruža mogućnost razvijanja drugih vještina kroz angažman u raznolikom spektru kreativnih zadataka i neočekivano uzbudljivih poslova.

Pravo Ljudski će svakom članu i članici volonterske porodice obezbijediti užinu, poklon majicu i pristup svim projekcijama i popratnim događajima, kao i druženje sa gostima i gošćama Festivala te kreativnim mladim ljudima iz cijele regije. Svim volonterkama i volonterima koji budu dio 13. Pravo Ljudski Film Festivala bit će dodijeljena potvrda o volontiranju.

Napominjemo da volontiranje na Pravo Ljudski Film Festival ne podrazumijeva novčanu naknadu i nije u mogućnosti pokriti troškove putovanja i smještaja u Sarajevu.

Prijave šaljite na e-mail adresu apliciram@pravoljudski.org najkasnije do 5. novembra. Sve detalje o pojedinim volonterskim aktivnostima možete pronaći na web stranici Pravo Ljudski Film Festivala.