Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dečko djevojku iz Meksika slučajno zadavio tokom seksa

tanja meksiko

Djevojka, psiholog po zanimanju, voljela je, tvrdi njen dečko, grublji seks i od njega je zahtjevala da je davi tokom odnosa.

Ruiz Torez (32), inače novinar, ispričao je da je djevojku ugušio kablom, a on je nakon ubistva priveden zbog sumnje da je nanio smrtonosne povrede Tanji (23), javljaju mediji iz Meksika.

Zločin se dogodio u Mexico Cityju, a Torez je policiji ispričao da je djevojka tražila da je tokom seksa udara i davi. On je rekao i da je živio u istom stanu sa Perezovom, kao i sa još jednim prijateljem Hozeom Lusiom Martinezom.

Cimeri su, naime, jedne noći počeli da piju, a u jednom trenutku djevojka je predložila “trojku”. Ali, kada je Martinez odbio da ode u krevet, psihologinja je navodno zatražila “hard kor seks” od Toreza.

“Tokom čina, zatražila je da joj stežem vrat i šamaram je pošto je voljela nasilni seks. Našao sam kabl pored kreveta i nesrećnim slučajem sam je udavio”, rekao je Torez.

Ljekari kažu da je uzrok smrti gušenje, kao i da su djevojci polomljene vratne kosti.

Prema izvještajima lokalnih medija, mladić je prvo tvrdio da je nevin, ali je kasnije sam došao u policiju i prijavio “seks incident”. Istraga o ubistvu je još u toku.