Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Exit ruši rekorde – ukupno više od 195.000 posjetitelja

exit4

Ovogodišnje izdanje Exit festival posjetio je rekordan broj posjetitelja. Organizatori procjenjuju da je tijekom četiri dana održavanja najvećeg glazbenog festivala u regiji Petrovaradinsku tvrđavu posjetilo više od 195 000 ljudi.

Najveća posjeta zabilježena je u nedjelju navečer, što je i bilo za očekivati s obzirom na to da su nastupale možda i najveće zvijezde ovogodišnjeg Exita Wiz Khalifa i The Prodigy.

Prema informacijama koje je Tanjug dobio od organizatora festivala, posljednje večeri ovogodišnjeg festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi okupilo se više od 55 000 posjetitelja, a točan broj organizatori će objaviti kasnije danas.

Ono što se sada zna je da je pola sata prije ponoći posjet bio za 12 000 veća nego u isto vrijeme prethodne večeri, a na ulazima u festivalski prostor i posle ponoći je bila ogromna gužva, pa će sudeći po tome, dosadašnji rekord biti značajno premašen.

Osim glavnog stejdža iznimno kvalitetan program bio je i na drugim festivalskim pozornicama, a jedna od zvijezdi večeri bila je i legendarna Josipa Lisac, čiji nastup je propratio veliki broj uglavnom starijih posjetitelja.

U vrelu atmosferu posljednje večeri Exita odlično se uklopila i finalna utakmica Europskog prvenstva u nogometu Francuska – Portugal, čiji je direktan prijenos pratio veliki broj gledatelja preko video zida postavljenog na “rege stejdžu”.

Rano jutro na Petrovaradinskoj tvrđavi spuštena je zavjesa na ovogodišnju Exit magiju, a Exit avantura nastavlja se na plaži Jaz u Budvi, gdje će od 14. do 16. srpnja biti održana ljetna verzija festivala – See Dance festival, navodi Tanjug.