Konačno pronašao djevojku s Exita, ali nije sve prošlo sjajno

milan sombor3

Milan Đurić iz srpskog Sombora na službenoj stranici Exit festivala napisao je objavu u kojoj moli za pomoć u potrazi za tajanstvenom mladom damom s kojoj je plesao u dance areni u 6 sati ujutro.

Rekao da se neće smiriti dok je ne pronađe, a njegov Facebook status zaradio je hiljade lajkova. Ipak, njihov susret nije prošao kako se zaljubljeni partijaner nadao.

– Pozdrav svima ljudi, zbog velike podrške mislim da vam dugujem ostatak priče. Prije svega želio bi zahvaliti svima na ovolikoj podršci, uopće nisam ni sanjao da će se ovako odigrati! Bez vas nikada je ne bih uspio pronaći. Izgleda da danas iskreni osjećaji ne pobjeđuju u svakoj situaciji, ali to me neće spriječiti da nastavim dalje. Ostati ću džentlmen do kraja, neću navoditi njene razloge jer je i djevojka sama željela ostati anonimna. Želio bih zahvaliti također Exit festivalu čija magija je učinila da se sve ovo dogodi jer je to jedan veliki doživljaj i preporučio bi ga svima! – napisao je Milan i pozvao dobre ljude da sudjeluju u jednoj humanitarnoj akciji.