Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Našao iPhone, pa napravio film da bi ga vratio vlasnici

iphone svicarac

David Laffargueu iz Lauterbrunnena u Švicarskoj, koji se bavi se BASE skakanjem, ovih se dana dogodilo nešto neobično dok je pomagao svojoj djevojci da skoči padobranom sa stijene.

Dvadesetak metara niz liticu ugledao je nečiji iPhone.

[pull_quote_right]Neki će reći da je sve ovo namještaljka, no meni je to cool način da nađem osobu kojoj pripada mobitel[/pull_quote_right]

Avanturist kakav već jest, Laffargue je smjesta odlučio krenuti u akciju spašavanja iPhonea. Spustio se niz stijenu i dohvatio ga.

Tada je, naravno, pregledao fotografije u mobitelu ne bi li doznao ko je vlasnik ili vlasnica. I tako je saznao da iPhone pripada izvjesnoj Chelsea… i da je Chelsea super zgodna cura.

Iako je na jednoj fotki bila i njena e-mail adresa, David je odlučio na zabavniji način pronaći vlasnicu iPhonea kojeg je spasio sa strme litice. Odlučio je snimiti video, objaviti ga na You Tubeu i prepustiti da internet dalje učini svoje.

“Neki će reći da je sve ovo namještaljka, no meni je to cool način da nađem osobu kojoj pripada mobitel. Zabavio sam se dohvaćajući taj iPhone na onoj stijeni i zabavljam se dijeleći ovaj video. To mi je jedino važno”, objasnio je David.

Nakon što je objavio svoj video uradak na You Tubeu, nije morao dugo čekati da ga vidi i Chelsea, te stupi u kontakt s njim. Među 180.000 ljudi koliko je već pregledalo njegov video, bila je i vlasnica iPhonea.

U komentaru koji je ostavila ispod njegovog videa, napisala je:

“HVALA TI, David Laffargue!!! Našao si moj mobitel! Ti si najkul tip jer si se penjao po stijenama i naparavio ovaj video da bi mi ga vratio! Kada sam shvatila da mi je ondje ispao, mislila sam da ga više nikada neću dobiti nazad. Jako sam ti zahvalna i svima ću ispričati ovu priču.”