Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potraga zaljubljenog dečka za curom s Exita širi se Balkanom

milanexit

Festival Exit je završio, ali romantika i ljubav izgleda nisu.

Na oficijelnoj Facebook stranici festivala, jedan mladić je krenuo u potragu za misterioznom djevojkom u koju se izgleda zaljubio do ušiju.

“Ako vidiš ovo i ako se sjećaš, molim te javi se! Djevojka 1.74-75 koja je nosila maslinasto zelenu majicu na bretele, crnu kožnu torbu, naočale, imala je kratku smeđu kosu, plesali smo zajedno na Dance Areni u 6 ujutro četvrtog dana, ponudila mi je pivo, to je sve čega se sjećam! Možda jesam izgubio dušu, telefon i svaki dinar na tom Exitu, i 5 kilograma zbog kojih me majka nije prepoznala, ali je dovoljan jedan trenutak, pogled, dodir da ti promijeni cijeli doživljaj na još pet puta bolje! Nada umire posljednja, neću se smiriti dok te ne nađem”, napisao je ovaj romantik i osvojio srca više od 6000 ljudi koji su mu lajkali objavu.

milan djuric

Koliko je čvrsto naumio pronaći svoju simpatiju pokazuju i njegovi odgovori na komentare, u kojima se “nesretnik” raspituje gdje bi još mogao podijeliti svoj status i tako povećati šanse da djevojka koju traži vidi status.