instagram

Nakon 12 godina “The Frajle” postaju trio

frajle

Vijest da nakon punih 12 godina zajedničke saradnje dalje nastavljaju kao trio, Novosađanke, poznate kao The Frajle, objavile su na svom Instagram profilu

Djevojke iz Novog Sada, čije su interpretacije i muzički odabir odlično prihvaćene u cijeloj regiji, sredinom aprila sa obožavateljima podijelile su vijest kojoj se niko nije nadao. Na sreću, promjene su minimalne, no opet, svima će trebati neko vrijeme da se naviknu na promjene.

Vijest da nakon punih 12 godina zajedničke saradnje dalje nastavljaju kao trio, Novosađanke, poznate kao The Frajle, objavile su na svom Instagram profilu.

Kako su otkrile u videu, u kojem je većinu vremena govorila sad već bivša članica, Marija Mirković odlučila je svoju karijeru nastaviti u drugom pravcu.

“Možda će čudno zvučati, ali nema svađa ni skandala, rastajemo se u miru i da bi ljubav opstala, to je za sve nas najbolja odluka”, rekla je Marija u zajedničkom oproštajnom videu.

Od sada pa nadalje pod imenom The Frajle nastupat će Nataša Mihajlović i sestre Jelena i Nevena Buča, a kada epidemiološka situacija to i dozvoli, njihovi koncerti nastavit će se i dalje u cijeloj regiji.