Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Razvode se žabac Kermit i Miss Piggy

84th Academy Awards, Muppets

Žabac Kermit i njegova partnerica Miss Piggy šokirali su obožavatelje lutkarske družine Muppet, objavivši da se rastaju, javljaju agencije.

“Nakon brojnih razmirica i pošto smo ozbiljno i duboko razmislili, donijeli smo tešku odluku da svoju ljubavnu vezu prekinemo”, objavili su Kermit i Piggy u zajedničkom priopćenju na njihovim društvenim mrežama.

[pull_quote_right]Vijest o njihovu razvodu uslijedila je 4. avgusta, na dan kada je u Los Angelesu predstavljena njihova buduća saradnja u seriji koja će se prikazivati na ABC-ju pod nazivom Muppeti[/pull_quote_right]

No, Piggy i njena ljubav Kermit nastavit će saradnju, među ostalim na seriji dokumentaraca o likovima iz Muppet showa koja će se u Sjedinjenim Državama početi prikazivati od 22. septembra.

“Vodimo razdvojene privatne živote i namjeravamo se viđati s drugim ljudima, žabama, svinjama i tako dalje”, povjerili su obožavateljima na Facebook stranici i na Twitteru.

Vijest o njihovu razvodu uslijedila je 4. avgusta, na dan kada je u Los Angelesu predstavljena njihova buduća saradnja u seriji koja će se prikazivati na ABC-ju pod nazivom Muppeti.

“Izlaziti sa mnom je kao kada letite pokraj sunca”, rekla je Piggy, koja je, dosljedna svom imidžu dive, zakasnila na predstavljanje novog showa.

“I neizbježno je da Kermitova popularnost padne dok ću ja ostati zvijezda”, samouvjereno je dodala.