Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Adele, hvala ti što si mi pomogla riješiti se dvoličnog seronje od zaručnika”

adele

Na Fan pageu popularne Adele na Facebooku jedna je obožavateljica ostavila emotivnu poruku zahvale, koja je u kratkom roku sakupila više od 60 hiljada lajkova. Irkinja Stephanie Pope Adelei je naime zahvalila što su joj njene pjesme pomogle riješiti se emocija za njenog “dvoličnog, lažljivog seronje od zaručnika”.

Na početku Stephanie opisuje kako je, dvije sedmice uoči Adaleinog kultnog nastupa na Brit Awardsima 2011. godine, upravo bila prekinula sa zaručnikom koji ju je varao, no nastavili su dijeliti isti krov nad glavom. Jedne je večeri s prijateljicama izašla “utopiti tugu”, a kada se vratila kući, dogodio se odlučujući trenutak.

“Došla sam kući totalno naroljana, u mojoj crnoj haljini, crnim čarapama i crnim štiklama, ušla sam u moj lijepi hodnik skroz nesvjesna psećeg govna koje mi se zalijepilo za cipele. Dovukla sam se do kuhinjske kante za smeće gdje sam izrigala dušu i pritom zaprljala gaće, a zatim sam otišla u dnevnu sobu i stisnula ‘play’ na snimku tvoje izvedbe “someone like you”.

Umislila sam si da sam ti i pjevala sam na sav glas seronji koji me upravo gledao s gađenjem. Zatvorio mi vrata pred nosom i vratio se na spavanje, ali me nije bilo briga! Bila sam bijesna, bila sam žena, sa emocijama i srcem i zaslužila sam bolje od njega”, napisala je obožavateljica, dodajući da se u tim trenucima poistovjetila sa Adele.

“Stajala sam tamo s psećim govnom na cipelama, rigotinom na haljini i popišanim gaćama, s baš nikakvim samopoštovanjem i bez ideje što ću dalje. A onda sam na trenutak postala ti! Čini se da je to bilo prije sto godina, ali željela sam da znaš što se dogodilo.

U međuvremenu sam se riješila seronje od bivšeg zaručnika, totalno sam izliječena i preporođena zahvaljujući čovjeku mojih snova, mojem najboljem prijatelju a sada i mojem suprugu. Hvala ti što si mi pomogla proći kroz sve to”, zaključila je Stephanie.