Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slučaj u hrvatskoj

Djevojka rodila pa došla u bolnicu, djeteta nema

Osobna iskaznica Bosna i Hercegovine
11.01.2019., Split - BiH osobna islaznica. "n"nPhoto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama, djevojci je pri porođaju pomagao i neko iz kruga porodice ko je presjekao pupčanu vrpcu

Jedna djevojka kod Vukovara je navodno rodila, ali nema djeteta. Nije poznato gdje je dijete, a u sve se uključila policija, piše Večernji list.

Dogodilo se to u jednom selu u okolici Vukovara, a prema neslužbenim informacijama, djevojci je pri porođaju pomagao i neko iz kruga porodice ko je presjekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porođaju je došlo do određenih komplikacija zbog čega je djevojka krvarila pa su je odvezli u vukovarsku bolnicu. Liječnici su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je riječ o djevojci koja je neposredno prije dolaska u bolnicu rodila. Problem se pojavio jer nije bilo djeteta te je o svemu izviještena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi provjerila što se zbiva. Nepoznato je koliko je djevojka bila trudna i je li dijete pri porođaju bilo živo ili nije. Neslužbene informacije dobivene od mještana kažu da novorođenčeta nema.

“Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u suradnji s državnim tužiteljstvom, provodimo kriminalističku istragu. Za sada nema elemenata kaznenog djela”, kažu iz policije.

Od mještana se saznaje da je krim policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove porodične kuće, da su uzimali uzroke tla iz dvorišta i iz unutrašnjosti kuće. Govore kako je ispražnjena i septička jama, a sve to se, kako oni kažu, radilo da bi se pronašlo tijelo djeteta. U međuvremenu su se pojavile i neke nove opcije kako je i gdje završilo tijelo djeteta, na što je strašno i pomisliti.

“Vidjelo se da ima trbuh i govorilo se da je trudna, ali ne znamo koliko je mjeseci bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina, da je dolazio k njima i bio prihvaćen od porodice, gdje je dolazio i na slavlja. Sam tim to je bila ozbiljna veza tako da nas je sve ova vijest jako iznenadila. Cijelo selo priča o tome i nitko ne može vjerovati posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se obitelji radi. Što se tamo događalo znaju samo oni”, kažu mještani ovoga sela.