Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dvogodišnjak roditeljiima isjeckao ušteđevinu (VIDEO)

novac

Bračni par Ben i Jackee Belnap iz američke savezne države Utah riješio je misteriju isjekcaknih dolara njihove ušteđevine kada su otkrili gomilu zelenih papirnih froncli, provučenih kroz mašinu za sjeckanje papira.

Za gubitak (male ušteđevine) od oko 1.000 dolara okrivili su svog sina Lea (2), koji voli da kopira sve što odrasli rade.

Ben i Jackee Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Jackee nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju “konfeti”.

“Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča”, rekla je Jackee lokalnom mediju.

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odjeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

“Zvao sam ih sljedećeg jutra i čovjek mi je rekao da sve spakujem u male kesice i pošaljem u Washington, pa će nam poslije jedne ili dve godine vratiti novac”, izjavio je Ben.