Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Panonska jezera

Gosta iz Srbije umjesto “kandži” u Tuzli dočekala poruka

panonska jezera tuzla
Foto: Facebook/ Panonica Tuzla BiH

Jedan gost nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedjeljom

Sve veći broj gostiju iz Srbije i ove godine stiže na Panonska jezera u Tuzli.

Lijep ambijent, čista voda i ljubazni domaćini dovoljni su razlozi da gosti iz komšiluka u sve većem broju posjećuju “tuzlansko more”.

Jedan gost ipak nije bio upućen da se na parkinzima u blizini kompleksa Panonskih jezera parking plaća i nedjeljom. Ipak, umjesto “kandži” dočekat će ga srdačna poruka dobrodošlice, piše tuzlanski.ba.

“Dobro došli u našu lijepu Tuzlu. Platili smo ti parking. Slobodaši”, navodi se uz kartu plaćenog parkinga u iznosu od 4 KM.

poruka tuzla
poruka tuzla panonska jezera

“Stigao je gost iz Srbije u Tuzlu. Vjerovatno na Panonsko i nije platio parking, pretpostavljam da nije znao da se na ovom mjestu plaća i nedjeljom. Tu je naša raja i dobrodošlica, lijep gest za svaku pohvalu”, stoji u opisu fotografije automobila, koja je objavljena na društvenim mrežama.

Podsjećamo, bračni par iz Srbije nedavno je oduševila poruka koju su pronašli na svom automobilu tokom posjete Bosni i Hercegovini, tačnije Zenici.

“Dragi prijatelju ili prijateljice. S obzirom da si iz Srbije, nisam htio da ti se pokvari odmor malom neprijatnošću. Naime, zaboravio/la si uplatiti parking pa sam ti ja uplatio parking za cijeli dan. Parking servis ti je htio napisati kaznu, a ja sam spriječio. Dragi prijatelji, uživajte u Zenici”, pisalo je u poruci koja im je uljepšala dan.