Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zoran Paunović

Gradonačelnik Makarske posipa se pepelom: Turisti iz BiH su cijenjeni i dobrodošli

paunovic

Napominje kako su komunalni red na plažama i u gradu, prenapregnuta infrastruktura i čistoća, teme koje se tiču građana Makarske i svih gostiju bez obzira nam dolaze

Zoran Paunović, makarski gradonačelnik, komentirao je pisanje medija da on za problem onečišćenja tog grada ne krivi gradske komunalne službe, već turiste iz BiH.

Paunović je komentirao kako nekultura i nepoštovanje reda nemaju nacionalni predznak.

“Žao mi je što je moja izjava o čišćenju grada i neredu koji ostaje iza pojedinaca pogrešno interpretirana. Drago mi je da brojke pokazuju kako naši prvi susjedi i dragi gosti iz BiH ne padaju pod utjecaj površnih tekstova izvađenih iz konteksta. Kao i uvijek do sada, osobito u korona uvjetima kada su spašavali sezonu, turisti iz Bosne i Hercegovine u velikom broju ljetuju u našem gradu, jer znaju da su ovdje dobrodošli i cijenjenji gosti”, istakao je Paunović.

Napominje kako su komunalni red na plažama i u gradu, prenapregnuta infrastruktura i čistoća, teme koje se tiču građana Makarske i svih gostiju bez obzira nam dolaze.

“Svi se moramo dodatno potruditi kako bi održavali željenu razinu čistoće. Svi moramo preuzeti svoj dio odgovornosti za red u zajednici, a na nama kao Gradu je da omogućimo što jednostavnije i lakše djelovanje svih faktora koji su u službi građanima i turistima” poručio je Paunović putem Facebooka.