Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

britanska porodica

Ima 44 godine i očekuje svoje 22. dijete, a već ima i troje unučadi (FOTO)

sue

Kuriozitet je i da su odbili svaku pomoć države, i da žive isključivo od svog porodičnog posla, odnosno pekare u kojoj uglavnom radi Noel

Ljudi na Instagramu ne mogu da joj se načude i nadive!

Sue Radford (44) je britanska mama koja ima najviše djece – u ovom trenutku očekuje 22. prinovu.

Sue na Instagramu dijeli brojne prizore svog porodičnog života i trudnoće, a nedavno je okačila snimak na kome se vidi da joj se stomak pomjera. Sue je inače u 29. sedmice trudnoće i iskoristila je priliku da najavi da čeka djevojčicu.

Inače, Sue do 28. sedmice nije bila vidljivo trudna, i tek tada stomak joj je naglo narastao, na njeno, ali i iznenađenje njenih pratilaca.

Sue je strahovala zbog posteljice koja je ispred, umjesto iza bebe i plašila se mogućih posljedica, ali kaže da sada, kada je vidjela kako je djevojčica živahna, mnogo manje strahuje.

Fotografija porodice od prije tri godine

Sa suprugom ima 21 dijete, i to sljedećim redom: Cris, Sophie, Chloe, Jack, Daniel, Luke, Mille, Katy, James, Elly (14), Aimee, Josh), Max, Tilly, Oscar, Casper, Hallie, Phoebe, Archie i Bonny. Pored toga, imaju i troje unučadi, od kćerke Sophie.

Kuriozitet je i da su odbili svaku pomoć države, i da žive isključivo od svog porodičnog posla, odnosno pekare u kojoj uglavnom radi Noel.