Mistik koji je predvidio Trumpa tvrdi da zna kad počinje 3. svjetski rat

trump – rat

Samoprozvani “božji poslanik” Horacio Villegas poznato je ime u svijetu proročanstava, a nakon što je predvidio pobjedu Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima u SAD-u, ovog puta ima “poslasticu” – uvjeren je da zna kad će započeti Treći svjetski rat! Vjeruje da će nuklearni rat izbiti na 100. obljetnicu ukazanja Gospe Fatimske, odnosno 13. maja, javlja Mirror.

Villegas je navodno predvidio da će “milijarderski poduzetnik postati kralj iluminata koji će izazvati Treći svjetski rat”.

– Ono što ljudi trebaju znati je da će rat trajati od 13. maja do 13. oktobra, i biti spremni na to. Čekaju nas razaranja, šokovi i smrt – izjavio je Villegas.

Već je ranije ovaj prorok upozorio i da će lider SAD-a napasti Siriju, što se i dogodilo nedavno napadom na zračnu bazu, a predvidio je i da će svjetski odnos snaga dovesti Rusiju, Kinu i Sjevernu Koreju u globalni sukob sa smrtonosnim posljedicama…

– Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvijestio od straha. Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da mijenja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovjek koji će povući zakone i promijeniti novac – stoji u njegovim stihovima koji su također povezani s pobjedom Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima.

No, osim Villegasa, još je i legendarna Baba Vanga predvidjela novi svjetski poredak. Također, predvidjela je da će Treći svjetski rat izbiti nakon sukoba u zemljama na Bliskom istoku i dolaska vala migranata u Evropu.

Ako je vjerovati Villegasu, Treći svjetski rat kuca na vrata…