Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bio je i golman

Muškarac koji je jučer brutalno udavio ženu u kafiću u Rijeci nastupao u Supertalentu

New Project – 2022-02-07T143636.879

Da je to on, Jutarnjem je potvrdila Iulia Josephine Bianca Kolompar, muzičarka i njegova supruga

U centru Rijeke (Hrvatska) u nedjelju usred dana dogodilo se brutalno ubistvo. U kafiću Pin na Pavlinskom trgu u blizini Korza muškarac je ubio ženu.

Ubrzo je uhvaćen i doveden u policiju, a sada je poznat i njegov identitet. Osumnjičeni za ubistvo je Roman Brnada, ulični pjevač koji je nedavno nastupio u showu Supertalent.

Tamo je imao ispad u kojem se posvađao sa žirijem (pogledajte VIDEO na dnu teksta).

Da je to on, Jutarnjem je potvrdila Iulia Josephine Bianca Kolompar, muzičarka i njegova supruga.

Brnada i njegova supruga zajedno nastupili u Supertalentu / FOTO: Screenshot

Riječki kriminalisti jučer su joj pretresli stan i danas je morala na razgovor kako bi pomogla policiji u otkrivanju eventualnih motiva strašnog zločina, prenosi Index.hr.

Brnada je iz Osijeka, gdje je imao i nogometnu karijeru. Branio je za NK Tomislav iz Livane, mjesta pokraj Osijeka. No poznatiji je po uličnom pjevanju i to ne samo u Rijeci nego i Osijeku, Zagrebu i Beču. Na ulicama gradova pjevao je crkvene pjesme.

Brnada ima stranicu na Facebooku. Gotovo godinu dana je bio neaktivan na njoj, a od jučer je postavio tri objave.

Jučer je na društvenim mrežama kružila i fotografija potpuno golog muškarca kako hoda jednim riječkim kvartom. Neki mediji pišu da je riječ o Brnadi, no za to još uvijek nema službene potvrde.

Svjedoci zgroženi

Većina gostiju kafića u kojem se dogodilo ubistvo nije željela davati nikakve izjave na temu jučerašnjeg ubistva, iako je bilo jasno da svi komentiraju to što se dogodilo. No jedan od stalnih gostiju ipak je odlučio reći par riječi.

“Znam ubicu. Dolazio je ovdje, ali nam je i stalno ordinirao po Korzu. Nije pjevao, već urlao. Znao je odjednom imati svakakve ispade. Nije mi jasno šta je radio s tom starijom ženom u društvu. Grozno je to što se dogodilo. Poznajem i ovu gospođu Vesnu koja je sve to vidjela i dobro je da je uspjela pobjeći jer je mogao i u nju napasti. Ko zna kako je moglo sve to završiti”, rekao je.

Svjedokinja Vesna Wagner, koja je i jučer komentirala brutalno ubistvo, prisjetila se još jednog detalja.

“I konobar i jedan gost su skočili kad ju je uhvatio za vrat, ali je on jednostavno bio prejak. Pokušali su ga spriječiti, ali, koliko sam mogla vidjeti, jednog od njih je ogrebao po ruci i ozlijedio ga. I danas mi nije jasno šta mu je bilo. Šta mu je to u trenutku došlo? Dan ranije su najnormalnije sjedili na terasi, da bi sljedećeg dana tako, poput životinje, skočio na jednu ženu”, rekl je svjedokinja za Index.hr.