Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarac platio pizze s više od 1.200 kovanica (VIDEO)

Billy Martin

Domino's je američki lanac pizzerija rasprostranjen po cijelom svijetu, pa tako i u Velikoj Britaniji. Tačnije, na Otoku ima 774 restorana tog poznatog brenda, a jedan od njih nalazi se u Tamworthu, 23 kilometara sjeveroistočno od Birminghama.

Jedna nezadovoljna mušterija odlučila se na originalan način osvetiti zaposlenicima Domina. Billy Martin (23) naručio je dvije pizze, krompiriće i piće koje mu je pizzerija dostavila, ali došlo je do nesporazuma s dostavljačem.

Naime, dostavljač je otišao prije nego što je Martin platio jer je mislio da je plaćeno putem interneta. Ali, idući dan je Martin primio poziv iz pizzerije u kojem mu je objašnjeno da mora podmiriti svoj dug od 25 funti, što je on i učinio. I to na kakav način.

Došao je u pizzeriju s tačno 1,287 kovanica po dva penija, koje vrijede 25 funti. Na taj se potez odlučio jer mu je “pizzerija uništila vikend svojim neprofesionalnim ponašanjem”.

– Cijela situacija je bila neprimjerena i morao sam cijeli dan provesti na mobitelu, a baš je bio sprovod bake moje djevojke. Naručio sam dvije pizze, krompiriće i piće. Dostavljač je stigao, predao mi narudžbu i samo otišao.

https://youtu.be/Out0eDwsV2Y

Martina je čak nazvala i policija te mu rekla da odmah mora platiti račun. Nakon što im se brutalno osvetio, rekao je da više nikad neće jesti iz Domina jer su ga prikazali kao kriminalca.

Iz pizzerije su se oglasili rekavši da je dostavljač napravio grešku ne uzevši novac na licu mjesta.