Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Gdje sam?"

Nakon utakmice Srbije ostao sam na stadionu: “Tek sam se probudio. Četiri su sata ujutro”

Foto: Screenshot

Video, pogledan stotine hiljada puta, izazvao je smijeh među engleskim navijačima, iako su se neki pitali kako je osiguranju promakao navijač koji je drijemao i zašto su svjetla na stadionu još uvijek bila upaljena u ranim jutarnjim satima

Iscrpljeni navijač Engleske probudio se promrzao i zbunjen na praznom stadionu nekoliko sati nakon završetka okršaja njegove ekipe protiv Srbije na Euru 2024, pokazuje video objavljen na društvenim mrežama.

“Upravo sam se probudio. Četiri su sata ujutro”, kaže neidentificirani navijač na videu na kojem se vide redovi praznih sjedala iza njega na stadionu u Gelsenkirchenu, gdje je Engleska pobijedila 1:0 u prvoj utakmici svoje skupine u nedjelju navečer.

Video, pogledan stotine hiljada puta, izazvao je smijeh među engleskim navijačima, iako su se neki pitali kako je osiguranju promakao navijač koji je drijemao i zašto su svjetla na stadionu još uvijek bila upaljena u ranim jutarnjim satima.

“Ovo se događa kad gledaš loptu Sleepy Southgatea!” našalio se neko u jednom komentaru, misleći na ne baš blistavu igru ​​ekipe trenera Garetha Southgatea u drugom poluvremenu.