Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ni 17 operacija grudi nije joj bilo dovoljno, počela je vaditi rebra

Pixee Fox1

Šveđanka Pixee Fox više ne liči na ljudsko biće. Ova plavuša toliko je opsjednuta plastičnim operacijama te crtanim filmom “Ko je smjestio Zeki Rogeru” i junakinjom Jessicom Rabbit pa je da bi što više sličila na nju prošla čak 17 estetskih operacija.To ju je koštalo oko 100.00 eura.

Jednom od njih je čak uklonila šest rebara kako bi stanjila svoj struk do te mjere da ga može obuhvatiti s obje ruke. Posljednjom operacijom u nizu u oči je ugradila trajne implantante kako bi njene plave oči postale zelene poput očiju likova iz crtića.

“To je nešto što sam željela od rane mladosti. Željela sam imati drugačiju boju očiju. Prvi put sam čula za ovu operaciju prije tri godine i znala sam da je moram obaviti. Moje su oči sad morsko zelene boje, to je boja koju prirodno ne možete imati. Ne brine me to što je operacija permanentna, upravo to volim kod plastične hirurgije – što rezultati ostaju do kraja života”, rekla je za Daily Mail.

Operacija traje pola sata, a izvodi se pod lokalnom anestezijom. U slučaju da se predomisli, povratak na prirodnu boju očiju daleko je kompliciraniji.

Osim uklanjanja rebara i mijenjanja boje očiju, Pixee je operisala usne, nos, očne kapke i grudi. Ono što je najšokantnije jest činjenica da ima samo 26 godina.

Opseg struka nakon vađenja rebara iznosi joj 40 centimetara, a zbog silnih operacija i neprirodnog izgleda postala je poznata diljem svijeta. Iz Švedske se preselila u Sjedinjene Američke Države i uživa u popularnosti.