Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Daily Mail

Nokautirao trudnu djevojku, ona objavila snimak napada: “Izgleda da sam slavan”

napad

Na Facebooku, gde je objavila fotografije podliva, modrica i drugih povreda koje joj je nanio, Ešli je objasnila i okolnosti napada

Nakon što je snimak iživljavanja nad trudnicom obišao planetu, nasilnik koji je pretukao svoju ženu, izazvao je još veći bijes svojim sramnim komentarima. Naime, on smatra da je ni manje ni više – nego slavan, zahvaljujući svom gnusnom djelu.

Snimak je objavila sam žrtva, Ashleigh Booth, koja je u trenutku napada bila u četvrtoj nedjelji trudnoće. Na snimku koji su zabilježile nadzorne kamere vidi se kako se Ashleigh udaljava od bijesnog Gareth Warne, koji je nakon nekoliko trenutaka krvnički udara po licu. Udarac je bio toliko jak da je djevojka pala na pod i izgubila svijest.

Na Facebooku, gde je objavila fotografije podliva, modrica i drugih povreda koje joj je nanio, Ashleigh je objasnila i okolnosti napada.

“U novembru je provalio u kuću mog oca, probio mi bubnu opnu koliko me je jako udario, ostavio me bez svijesti iako sam bila trudna četiri nedjelje!”, navela je ona na Facebooku i dodala da je od tada u kontaktu sa policijom.

Kako je navela u istoj objavi, razlog zbog kojeg je objavila svoju priču je u to što je željela da ukaže na nasilje u porodici naglašavajući da je to najgora stvar sa kojom neko može da se nosi i da je ne bi poželjela ni najgorem neprijatelju.

Za Garetha Warnea, to što je uradio očigledno nije strašna stvar, pa je u jednom od komentara na snimak, napisao “hahaha igre i zabave”.

“Izgleda da sam slavan, vjerujte u šta želite ljudi”, napisao je u drugom komentaru.

Nasilinik je inače priveden nakon napada, za koji je i optužen, ali je dobio samo zabranu prilaska žrtvi.