Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšen manijak

Obukao kostim haskija pa silovao svog psa

silo444

Optuženi je priznao da je zlostavljao psa i objavljivao snimke

Muškarac s Floride uhapšen je zbog zlostavljanja životinja. Naime, Christian Nichols snimao se dok je obučen u kostim haskija seksualno zlostavljao svog psa – sibirskog haskija. Potom je objavio fotografije i snimke, pa je neko manijaka prijavio policiji.

Policijski službenici pratili su postove koje je objavljivao na pornografskim stranicama i uhapsili su ga dvije i po sedmice kasnije, na njegovoj adresi u mjestu Oldsmar. Optuženi je priznao da je zlostavljao psa i objavljivao snimke.

Iz ureda lokalnog šerifa priopćeno je da su istražitelji u njegovoj spavaćoj sobi pronašli mnoštvo snimki neidentificiranih počinitelja u uznemirujućem seksualnim odnosima sa psima. Protiv Nicholsa podignuta optužnica zbog zlostavljanja životinja i još deset tačaka kojih se odnose na kršenje zakona o objavljivanju opskurnog materijala na internetu.

Osim kostima haskija, istražitelji su u njegovom domu pronašli pozamašnu kolekciju seksualnih igračaka. U svjedočenju na sudu, policajci koji su pregledali snimke su kazali kako je bilo očito da je pas potpuno izvan sebe.

– U jednom trenutku, tokom snimke, pas je pokušao pobjeći, a optuženi ga je nakon toga pogodio sa seks igračkom – ispričali su na sudu.