Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Probudio se u mrtvačnici, pa nastavio piti s prijateljima

pijani rus

Jedan Rus završio je “mrtav-pijan” u mrtvačnici, gdje se probudio pa nastavio piti s prijateljima koji su već oplakivali njegovu smrt, prenosi Mashable.

Ruske Hazanskije vijesti jučer su objavile da je muškarac naizgled preminuo nakon opijanja s prijateljima. Oni su nazvali policiju, a policija je pozvala medicinsku ekipu koja je tijelo prebacila u mrtvačnicu. Muškarac je ondje “čudesno” oživio.

Detektiv Aleksej Stojev rekao je da je mrtvačnica bila prepuna pa su neka tijela, uključujući i ono ovog muškarca, bila na podu.

– U jednom trenutku muškarac se probudio i nije razumio gdje je. Bilo je vrlo mračno i hladno, a mozak mu je bio pomućen alkoholom. U mraku je osjetio nečije hladne udove te se prestrašen zaletio prema vratima. Ali bila su zaključana. Muškarac je počeo svom snagom lupati po vratima – rekao je Stojev.

Prestrašena zaposlenica pozvala je policiju, a policajci joj isprva navodno nisu vjerovali. Međutim, na kraju su stigli i otvorili vrata. Spašeni muškarac nastavio je piti s prijateljima od kojih se jedan navodno onesvijestio kad ga je vidio.