Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Proputovali 12.000 km kako bi sinu pomogli “ukrotiti” suprugu

Devbir Kalsi

Indijski muškarac pozvao je svoje roditelje upomoć zbog neposlušne supruge, a sve je završilo tako da su je – zajedno prebili. Devbir Kalsi (33) i njegovi roditelji Jasbir (67) i Bhupinder (61) optuženi su za nanošenje teških tjelesnih povreda Silky Gaind (33).

Devbir, koji sa suprugom živi u SAD-u, pozvao je svoje roditelje koji su doletjeli na Floridu kako bi izgladili situaciju.

Ali, čini se da nije sve išlo po planu i Silky je pretučena zbog “neposlušnost”. Policajci koji su poslani na dužnost naletjeli su na blokirana vrata i vrisak nemoćne Silky i malene bebe, a ubrzo su otkrili i da je Devbir redovito tukao svoju ženu, piše Daily Mail.

Ovaj slučaj kulminirao je svađom mladih supružnika, na što su muževi roditelji reagirali nasiljem i pomogli mu u premlaćivanju svoje snahe.

Zadobila je modrice po licu, vratu i tijelu, a nastradala je i kćerkica koju je držala u naručju. Devbir joj je navodno prijetio kuhinjskim nožem i ubistvom.

Nasilnoj porodici Kalsi prijeti deportacija u Indiju, a protiv njih će biti podignute kaznene prijave za nanošenje tjelesnih povreda, zlostavljanje djece, uporabu oružja i sprječavanje dolaska hitne pomoći.