Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

događaj iz 2013. godine

Sjećate li se dječaka kojeg je Hazard udario na terenu? Postao je milioner! (FOTO)

charlie-morgan_a_2460857b

S prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je biznis s votkom. Osnovali su firmu Au Vodka koja je ubrzo postala popularnom u Velikoj Britaniji

Sjećate li se kada je Eden Hazard 2013. godine u polufinalu Liga kupa između Swanseaja i Chelseaja udario maloljetnog skupljača lopti?

Pokušao mu je na silu oduzeti loptu, dječaka je udario nogom, ali kada je na kraju iščeprkao loptu dobio je salve zvižduka i direktan crveni karton.

Hazard se na kraju ispričao: “Dječak je cijelim tokom prekrio loptu, a ja sam je jednostavno pokušao izbiti ispod njega. Mislim da i jesam udario loptu, a ne dječaka. U svakom slučaju, ispričao sam se. Dječak je nakon utakmice došao u našu svlačionicu, nakratko smo porazgovarali i ispričali smo se jedan drugome. Ta priča je sada završena. Žao mi je”.

Taj dječak zove se Charlie Morgan i danas je milioner. Njegov otac, Martin Morgan, također je milioner, ali Charlie je sam krenuo razvijati svoj posao.

S prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo je biznis s votkom. Osnovali su firmu Au Vodka koja je ubrzo postala popularnom u Velikoj Britaniji.

“Kombiniramo naše britanske korijene i luksuzne sastojke kako bismo kreirali izuzetnu votku vrhunske kvalitete. Odmah smo postali prepoznatljivi po zlatnoj boci”, stoji na službenoj stranici ove kompanije njihove firme.