Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Švedska manekenka obavila novi tretman kako bi ličila na „Barbie“

pixie fox

Pixee Fox, švedska manekenka koja čini sve kako bi ličila na lutku „Barbie“ u Istanbulu je završila novi estetki zahvat i zadovoljna se vraća u Stockholm, javlja Anadolu Agency (AA).

Fox, koja se ranije imala 17 operacija i odstranila šest rebara, ovih dana je boravila u jednoj od privatnih klinika u Istanbulu radi novog zahvata zatezanja kože pomoću paukove mreže.

Prije polijetanja za Švedsku, popularna švedska barbika je u kratkom obraćanju novinarima na istanbulskom aerodromu Ataturk kazala da je izuzetno zadovoljna tretmanom i da se sretna vraća kući.

„Jučer sam imala operaciju, a već sada vidim rezultate. Brzo je sve završeno jer se radi o bezbolnom i nehirurškom zahvatu“, kazala je Fox.

Prije svoje, kako kaže umjetničke karijere, 26-godišnja Šveđanka je živjela sa roditeljima blizu Stockholma. Prije nekoliko godina odlučila je “slijediti svoj san”, odnosno postati živućom Barbie, lutkom koju smatra izvorom ženske ljepote.

Šveđanka je tako imala više operacija usana, nosa, očnih kapaka i povećanja grudi, a prošle godine ugradila je trajne implantante u oči kako bi joj postale plave kao kod “likova crtanih filmova”. Nakon što je izvadila šest rebara, obim struka iznosi joj 45 centimetara koji se, kada obuče korzet, smanji na 35.