Tinejdžerka htjela prodati nevinost kako bi kupila iPhone (VIDEO)

tinejdzerka222

Tinejdžerka koja se pojavila u hotelu kako bi prodala nevinost ostala je u šoku kad su je polugoli muškarci svezali za krevet.

Xiao Chen svoju ponudu objavila je na online forumu, a za nevinost je tražila 20 hiljada yuana (oko 2500 eura).

No kad se djevojka našla sama u sobi s četvoricom muškaraca koji su je počeli zlostavljati, iznenada se pojavila Nana, poznata blogerica iz Pekinga, koja je od muškaraca da tražila tinejdžerku ostave na miru.

https://www.youtube.com/watch?v=-zTZtOVArWQ

Nana je organizirala čitavu akciju i to kako bi djevojku naučila lekciju. Pronašla je objavu na internetu gdje je djevojka nudila svoju nevinost, a potom se pretvarala da je sekretarica bogatog klijenta pa je djevojku pozvala na razgovor.

Sve to tajno je snimala, a na snimci se može vidjeti kako djevojka govori da želi prodati nevinost kako bi kupila iPhone 8, jer “svi njeni prijatelji ga već imaju”.

Nana se inače u svojim emisijama bavi teškom životnom situacijom ljudi, a na razgovoru s tinejdžerkom pokušala ju je odgovoriti od namjere. U tome nije uspjela pa je Xiao dobila depozit.

No kad je dobila telefon te ušla u sobu da se upozna s klijentom, iz kupatila su izašla trojica muškaraca koji su rekli da i oni “žele malo zabave”.

Djevojku su bacili na krevet i zaprijetili joj da će je grupno silovati, a tad je u sobu ušla Nana.

“Bojiš li se sada? Pa sad je prekasno. Ne isplati se prodavati išta za telefon”, rekla je blogerica.

Begićev “Cazinski klan” bez milosti FOTO / VIDEO