Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žena mu stalno prigovarala, pa otišao živjeti u šumu (FOTO)

Runaway-woods-A

Kada je Malcolmu Applegateu (62) dozlogrdilo ženino gunđanje i opsesivno ponašanje Britanac je sjeo na bicikl i nestao na 10 godina. Nije se javio ni vlastitoj porodici, a dobar dio tog vremena proveo je kampirajući po gustim šumama u okolici Kingstona kod Londona.

Inače, vrtlar po struci, tri je tjedna putovao od Birminghama, gdje je živio sa suprugom, do Londona jer su mu putem ukrali bicikl pa je morao nastaviti pješice.

– 25 godina sam radio kao vrtlar i obožavao sam to. Život mi je postao nepodnošljiv tek nakon što sam se oženio – rekao je Malcolm, prenosi Unilad.

– Što sam više radio, supruga je bila sve ljuća. Nije voljela da dugo izbivam iz kuće i na kraju me tražila da skratim radno vrijeme – ispričao je vrtlar koji ističe da je dugo pokušao ostati u braku, ali stvari su izmakle kontroli i odlučio je otići.

Dok je boravio u šumi, mogao se baviti poslom koji voli, a to je nastavio i sad kad se preselio u prihvatilište za beskućnike za koje je čuo od kolege ‘izbjeglice’ s kojim je živio u šumi.

– Zaključio sam da bi mi to bolje odgovaralo. Jako sam zahvalan na drugoj prilici za život. Ovdje mi je lijepo. Imam lijepu sobu, mogu raditi i imati društveni život. Napokon sam opet na dobrom putu – zaključio je Applegat.