Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bivši zaposlenik McDonald´sa otkrio šta se nalazi u aparatu za sladoled

sladoled mcdonadls

Korisnik Twittera pod imenom @PhuckYouNick srušio je snove svima koji i dalje misle da je McDonald'su sve savršeno. Uz fotografiju nečeg odvratnog, napisao je da tako izgleda unutrašnjost mašine koji pravi McFlurryje.

Tu je fotografiju stavio na vrh svog Twitter profila, a dosad je podijeljena 13,000 puta. Osim te fotografije podijelio je još neke za koje tvrdi da su iz unutrašnjosti McDonald'sa, piše Index.hr.

Fotografije je objavljivao do 14. do 21. jula, ali britanski mediji tek su se sad počeli njima baviti. Na komentar jednog korisnika da je ostao bez posla zbog tih fotografija, @PhuckYouNick je potvrdio da više ne radi u McDonald'su.

“Dobio sam otkaz u McDonaldu, ali sam ga strateški planirao jer sam počeo raditi na novom poslu u petak. Planirao sam izgubiti posao”, napisao je.

Njegova objava od 19. jula glasi: “Upraviteljica restorana mi prijeti da će zvati policiju zbog klevete. Samo naprijed, kleveta je laž, ove fotografije su istina”

Independent se ogradio od tvrdnji jesu li fotografije zaista istinite, a zamolili su za komentar i @PhuckYouNicka i McDonald's. Zasad bez uspjeha.